Site icon TLIFE

Γιώργος Κρικοριάν: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τη σύντροφό του – «Ήταν δίπλα σε μια σόμπα που πήρε φωτιά»

Ο Γιώργος Κρικοριάν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Άννα Πανταζή.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του χόμπι που είναι το windsurf, για τη γνωριμία με τη σύντροφό του, αλλά και για τον λόγο που τον έκανε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρονιά με το windsurf. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις. Με τη σύντροφό μου κάνουμε προπόνηση μαζί και το διασκεδάζουμε. Κάποιες φορές εκνευρίζεται γιατί τη διορθώνω», είπε αρχικά ο Γιώργος Κρικοριάν.

Για τη γνωριμία με τη σύντροφό του, ο Γιώργος Κρικοριάν αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε σε καφετέρια. Καθόμουν δίπλα σε μια σόμπα που πήρε φωτιά και αντί να φύγω για να μην καώ, σκέφτηκα ότι ήταν αφορμή να της μιλήσω».

«Το επίθετο Κρικοριάν προέρχεται από την αρμενική καταγωγή του πατέρα μου. Η μητέρα μου είναι από τα Ιωάννινα. Όταν ήμουν μικρός σκεφτόμουν γιατί έχω αυτό το επίθετο. Κανείς δεν μπορούσε να το πει σωστά, ούτε ο δάσκαλός μου», εξήγησε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Τέλος, ο Γιώργος Κρικοριάν αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση λέγοντας: «Ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση γιατί μου αρέσει να κάνω παρέα σε ανθρώπους που είναι πιο απομονωμένοι. Έχω δουλέψει σχεδόν σε όλα τα δημοσιογραφικά πόστα. Θεωρώ ότι πρέπει να γνωρίζεις τι κόπο καταβάλουν όλοι για να βγει ένα αποτέλεσμα».

© 2024 tlife.gr