Site icon TLIFE

Γιώργος Λαμπάτος για Γιάννη Καπετάνιο: «Δεν ήρθε φέτος να δει την παράστασή μας με τον Σεφερλή, ήταν τόσα χρόνια στο πλευρό του»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» παραχώρησε ο Γιώργος Λαμπάτος και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή, Γιάννη Καπετάνιο, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε πριν από μερικούς μήνες.

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, προ Μάρκου δηλαδή, ήμουν στην κόψη του ξυραφιού. Επανήλθα και εγώ τώρα στην κανονική ζωή, που λένε, την οποία είχα στερηθεί τόσα χρόνια, στο θέατρο και στη δουλειά μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Όσον αφορά στον Γιάννη Καπετάνιο, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε: «Μου κάνει εντύπωση ότι ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, τουλάχιστον 20 χρόνια χειμώνα και καλοκαίρι, χρωστάει δηλαδή πολλά στον Μάρκο Σεφερλή για όλα όσα έχει στήσει στη ζωή του, δεν έχει έρθει να δει την παράσταση φέτος. Κι αυτό μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση».

«Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο. Φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα για να δούμε τελικά ποιες είναι οι πραγματικές αξίες», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Γιώργος Λαμπάτος.

© 2024 tlife.gr