Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε on air ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 – Ο λόγος που άργησε να υπογράψει

Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ανακοίνωσε στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου. Ο παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που καθυστέρησε η υπογραφή του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή έχει γίνει ένα σήριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες… Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε «τι θα αναφέρεται». Δηλαδή λένε «τι θα αναφέρεται». Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις αυτό το διάστημα από σημαντικά κανάλια. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν αυτό το διάστημα».

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι άργησε να υπογράψει το συμβόλαιό του, γιατί είχε κουβέντες με τον σταθμό για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η εκπομπή του από τη νέα χρονιά. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164