Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα για Κασσελάκη – «Τον γλείφατε πατόρκοφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα»

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα για τον Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, υπήρχαν άνθρωποι που «έγλειφαν» τον Στέφανο Κασσελάκη και σήμερα είναι οι ίδιοι που του ασκούν αυστηρή κριτική, ενώ εκείνος υποστήριζε από την αρχή ότι είναι lifestyle πρόσωπο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος: «Θέλω να πω κάτι στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά κοροϊδεύετε στα μούτρα τον ελληνικό λαό και γι’ αυτό τρώτε μαύρο. Γιατί τρώτε μαύρο, το έχετε καταλάβει; Γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Εσείς ευθύνεστε και όχι ο Κασσελάκης. Ο Κασσελάκης υπήρχε και θα υπάρχει μετά από εσάς. Εσείς δεν ξέρω αν θα μακροημερεύσετε ως πολιτικός οργανισμός.

Όταν βγήκε ο Κασσελάκης και έβγαλε ένα lifestyle βίντεο του κερατά και είπε ποιος είναι, πόσα λεφτά έχει και πόσο όμορφος είναι και ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τότε δεν καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Τότε που κάθε μέρα στηνόμασταν κάθε μέρα και έβγαινε με σορτσάκια και φανέλες και έκανε γυμναστική, δεν το καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Όταν πριν γίνουν οι εκλογές, πήγαινε σε όλες τις εκπομπές και έκανε πλάκα, δεν καταλάβατε ότι είναι lifestyle πρόσωπο; Όταν πήγαινε στον Βόλο με το κοντομάνικο και έκανε τον Ταρζάν; Εσείς τον γλείφατε τότε. Όταν έτρεχε στο Spetsathlon και τρέχαμε όλα τα κανάλια μαζί του, δεν το καταλάβατε;

Τότε όλοι τον “γλείφατε” πατόκορφα, το έχω δει με τα μάτια μου και σας σιχάθηκα. Όλους εσάς που τώρα του κάνατε κριτική, είσαστε άνθρωποι που τον ταΐζατε στο στόμα. Τότε εσείς είστε χαζοί και δεν το καταλαβαίνατε. Εγώ τα έλεγα πρώτος ότι είναι lifestyle πρόσωπο… Γι’ αυτό σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχετε φτάσει στο 8%, αυτό σας αξίζει».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

YouTube video player

© 2024 tlife.gr