Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη να την κυνηγάνε 10 κάμερες» – Τι έλεγε ένα μήνα πριν για τη Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν έρθει αρκετά κοντά και το πρωί της Τρίτης 4/6 κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από κοινή τους έξοδο. (Δες εδώ αναλυτικά)

Ο Νάσος Γουμενίδης εξασφάλισε το στιγμιότυπο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε το ρεπορτάζ στην εκπομπή Happy Day, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Τι έλεγε ο Γιώργος Λιάγκας ένα μήνα πριν

Η Μαρία Αντωνά το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο, λόγω του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη και δεν ήταν λίγες οι φορές που και ο Γιώργος Λιάγκας χρειάστηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις και τη στάση της.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, είχε εκφράσει και τη διαφωνία του με τους ρεπόρτερ που την ακολουθούσαν, λέγοντας πως δεν είναι και η Ελένη Μενεγάκη. 

«Είναι υπερβολή, αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά που δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα που την κυνηγάνε από πίσω οι 10 κάμερες», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164