Γιώργος Λιάγκας: Διαψεύδει το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή – «Συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους»

Το ρεπορτάζ που είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό.

«Άκουσα το πρωί στη Σταματίνα ότι του έκανε πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει στο γάμο του και εκείνος την έχει αποδεχτεί την πρόταση», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ό,τι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα».

«Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να πιθανολογεί: «Ή μήπως προσπαθούν να το κάνουν ανεπίσημο, ότι θα πάει τάχα ο Αργυρός και θα πει και 10 τραγούδια».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164