Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη»

Τη Δαναη Μπάρκα συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και η ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια το βράδυ της Δευτέρας 15/10 στο Ηρώδειο. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μετακόμιση της εκπομπής της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια.

«Προσπαθώ να μη γίνομαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Μου αρέσει να είμαστε όλοι οι εαυτοί μας» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι ωραία στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά από την άποψη ότι πάλι από το πρωί είμαστε εκεί, δουλεύουμε, κάνουμε τις ίδιες τρέλες. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά, είναι ακόμα πολύ νωρίς… Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το μεσημεριανό…Και τώρα να απαντήσω για τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, θα είναι άλλος ένας τίτλος. Θεωρώ ότι όταν παύουμε να απαντάμε στα θέματα που θεωρούνται αυτονόητα, δε θα συνεχιστεί…

Δεν αντιδρώ στα hate comments. Σπάνια θα απαντήσω, ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Αυτά θα υπάρχουν ό,τι και να κάνουμε. Αντιδρώ ρομαντικά και ευελπιστώ ότι το καλό κερδίζει στο τέλος. Body shaming πάντα γινόταν, πάντα θα γίνεται, να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως και να είναι… στο τέλος μόνο η αγάπη μας κάνει χαρούμενους» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών της, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι άδικο να προσπαθεί κάποιος να συγκρίνει τη Δανάη Μπάρκα με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς κανείς παρουσιαστής δεν κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι σήμερα το brand της δεύτερης.

«Την κυρία Μπάρκα δεν την είχα δει ποτέ στην εκπομπή γιατί ήμασταν απέναντι. Φέτος, στο καμαρίνι φεύγοντας, έχει τύχει να δω κάποια στιγμιότυπα… Κάνει μια άλλη τηλεόραση, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα… Εδώ βλέπω μια κοπέλα που καλά κάνει και δεν απαντάει στα αρνητικά μηνύματα, καλά κάνει και δεν ανοίγει κόντρες.

Η ίδια έχει δεχτεί πάρα πολύ μεγάλο μπούλινγκ για το γεγονός ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να λέμε κανονικά. Είναι μια γλυκιά γυναίκα, χαμογελαστή γυναίκα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος της… Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με την κυρία Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη…

Είναι άδικο γιατί δε συγκρίνονται σαν brand, είναι αστείο να το λέμε. Το καταλαβαίνει και η ίδια. Το ότι μπορεί να κάνει μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που έκανε πέρυσι η Ελένη δε σημαίνει ότι την έχει φτάσει σαν brand, κανείς δεν το έχει καταφέρει αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Από την άλλη, προφανώς είναι μια νέα επιτυχημένη κοπέλα…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164