Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στο πλατό του «Πρωινό» με την ομάδα του – Βίντεο από τις πρόβες της πρεμιέρας

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό» το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο στον ANT1.

«Η καθημερινή πρωινή μας συνήθεια επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50. Με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου ο παρουσιαστής υποδέχτηκε ξανά στο πλατό τους συνεργάτες του, κάνοντας την πρόβα για την πρεμιέρα τους.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Βαγγέλης Περρής, ο Θάνος Βάγιος, η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Άρια Καλύβα και η Ελένη Βουλγαράκη δηλώνουν έτοιμοι για την επιστροφή τους στην πρωινή εκπομπή του ANT1 δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Από το βίντεο του παρουσιαστή απουσίαζε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος βεβαίως θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του τη Δευτέρα στις 09.50.

© 2024 tlife.gr