Γιώργος Λιάγκας: «Γέρασα, μεγάλωσα και αρχίζω να ξεχνάω» – Τα on air σχόλια μετά το ταξίδι στην Τήνο με την Μαρία Αντωνά

Στην Τήνο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος πέρασε χαλαρές στιγμές μαζί με την Μαρία Αντωνά, αφού και οι δύο έκαναν αναρτήσεις από το νησί και τα σημεία στα οποία βρέθηκαν μαζί.

Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός εξακολουθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα media, αποφεύγοντας τα κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Το πρωί Δευτέρας 24 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε τους τηλεθεατές του, ενημερώνοντας πως ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο πίσω στην Τήνο.

«Και μένα το μυαλό μου στην Τήνο είναι, όχι μόνο το μυαλό μου και το κινητό μου. Το ξέχασα εκεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια σχολίασε πως είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ξεχνά κάτι: «Μεγάλωσα, μεγάλωσα. Φεύγοντας από το πλοίο το ξέχασα στο λιμάνι, έρχεται σήμερα, ταξιδεύει μόνο του. Ξέρεις γιατί στενοχωρήθηκα; Όχι γιατί έμεινα μια μέρα χωρίς κινητό, μια χαρά ήταν, γιατί λέω γέρασα και μεγάλωσα και αρχίζω να ξεχνάω. 

Είναι η πρώτη φορά που ξεχνάω πράγμα. Δεν με πειράζει που το ξέχασα, δεν έχω εξάρτηση με πράγματα υλικά», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164