Γιώργος Λιάγκας για Ελπίδα Νίνου: «Αδίκως στοχοποιήθηκε»

Ξεκίνησε σήμερα 3/6 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, με τον ηθοποιό να επιλέγει να μπει από διαφορετική είσοδο προκειμένου να μην τον καταγράψουν οι κάμερες. Δίπλα του, για ακόμη μια φορά είναι η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει σταθεί στο πλευρό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πλάνα από την άφιξη της Ελπίδας Νίνου στο δικαστήριο, θέλησε να πει δυο λόγια για τον τρόπο που αυτή η γυναίκα έχει σταθεί στον άντρα της.

«Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του συζύγου της, του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν λάκισε, δε λύγισε. Ήταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται. Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε.

Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα… για να προσφέρει στην οικογένεια…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, “πως είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε”. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία; Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164