Γιώργος Λιάγκας για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Πριν χωρίσουμε με τη Φαίη Σκορδά, το είχε πει σε αυτή τη εκπομπή πρώτη φορά»

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά.

«Είχε πολύ ενδιαφέρον η συνέντευξη που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ. Ήταν η τελευταία συνέντευξη που έδωσε σε αυτήν εδώ την εκπομπή, τότε που ήμασταν με τη Φαίη μαζί -την πρώτη φορά που ήμασταν με τη Φαίη, πριν χωρίσουμε κι εμείς, εννοώ πριν γυρίσω εδώ στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη-, την Παρασκευή πριν από τις εκλογές και ήταν για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Την τελευταία του συνέντευξη την είχε δώσει σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Μετά ψήφισαν την Κυριακή, κέρδισε τον Μεϊμαράκη και έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τότε είχαμε κάνει 10 λεπτά κουβέντα μαζί με τη Φαίη και τον Κυριάκο γι’ αυτό ακριβώς το θέμα και ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Τον ρώτησα ότι «κάποιοι λένε ότι τα ξαναβρήκατε γιατί η εξουσία και η δύναμη ενώνει ή κάποιοι το κάνουν για τα παιδιά». Και λέει «όχι, εμείς καταλάβαμε ότι υπάρχει ακόμα σπίθα έρωτα και δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον. Μπορεί να μας πήρε κάποια χρόνια, όμως αυτό που μας ένωσε είναι η προσωπική σχέση και όχι όλο το κομμάτι των παιδιών, της οικογένειας, της επικοινωνίας κλπ». Είναι πρώτη φορά τότε που το είπε ποιο είναι το κομμάτι που τους ένωσε τότε», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164