Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: «Το λέω και ανατριχιάζω, το χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα»

Όλα τα νεότερα γύρω από την σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» στον ANT1, το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, χθες το βράδυ έγινε ένα θαύμα, αφού η καρδιά της ερμηνεύτριας χτυπά δυνατά σαν 50χρονης, μειώνοντας τον κίνδυνο για ένα ακόμη εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Το λέω και ανατριχιάζω, η Μαρινέλλα είναι μαχητής, ανέτρεψε την κατάσταση μέσα στο βράδυ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν οι δικοί της προχθές, εάν πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση με τεράστια επικινδυνότητα να πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης γιατί είναι μια γυναίκα 86 ετών, είπαν όχι οι δικοί της για να δούνε πώς θα το αντιμετωπίσει ο οργανισμός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ πρόσθεσε: «Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα. Η Μαρινέλλα αντιμετωπίζει πολύ γενναία. Μου λένε οι γιατροί, η καρδιά της είναι σαν καρδιά 50χρονης. Η καρδιά της δουλεύει τόσο καλά που βοηθάει τόσο πολύ όλο το σώμα και αντιδρά πάρα πολύ καλά. Φοβούνται ένα ακόμη εγκεφαλικό, αυτό είναι οι κρίσιμες ώρες» σημείωσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα. 

YouTube video player

© 2024 tlife.gr