Γιώργος Λιάγκας για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να τη διαβεβαιώσω για να κοιμάται ήσυχη ότι οι πληροφορίες μου είναι συνήθως σωστές»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος -σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ- θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χανιά.

Ο παρουσιαστής επιμένει για δεύτερη ημέρα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. (Διάβασε εδώ τι είπε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή)

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τώρα θέλω να κάνω λίγο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τη φίλη μου τη Σταματίνα που την εκτιμώ. Πάμε στον Κασσελάκη για να λύσουμε αυτό το περιβόητο μυστήριο. Η Σταματίνα είπε χθες ξεκάθαρα, επειδή το άκουσα, ότι ο Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Κασσελάκη. Βγήκα χθες εγώ και είπα ότι δεν πρόκειται. Δείτε τη δήλωση της Σταματίνας και δείτε και τη δικιά μου. Όταν λέω ‘τραγουδάω στον γάμο’, σημαίνει ότι έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση, ότι έχω πάρει την ορχήστρα μου και τραγουδώ στον γάμο. Δε σημαίνει ότι είμαι προσκεκλημένος σε έναν γάμο, μού δίνει το μικρόφωνο ο γαμπρός και άντε πες και στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι. Το είπα κι εγώ ότι μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Σήμερα η Σταματίνα με έψεξε ότι διαστρέβλωσα το ρεπορτάζ και να κοιτάξω τις πληροφορίες μου. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι οι πληροφορίες μου συνήθως, όχι πάντα, είναι σωστές. Σπάνια πέφτω έξω. Θέλω να πω, γιατί μου έρχονται και τώρα οι πληροφορίες, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τραγουδήσει στον γάμο του κ. Κασσελάκη και του κ. Μάκμπεθ. Τέλος. Μάλιστα, το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη ότι ο Στέφανος για λόγους αριστεράς ποτέ δεν θα έβαζε κάποιον σελέμπριτι να τραγουδήσει. Και παρότι είναι φίλος με τον Αργυρό, και ο πατέρας του Αργυρού είναι μάλλον αριστερός, δε θα καλούσε ποτέ έναν σελέμπριτι στον γάμο του. Εδώ πήγε στα μπουζούκια και τον έκραξαν κάποιοι».

Δες περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164