Γιώργος Λιάγκας κατά Απόστολου Λύτρα: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ! Είναι ντροπή» – Οι σπόντες για Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό για την ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του μακροσκελούς δελτίου Τύπου του ποινικολόγου για την υπόθεση, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «Κάνει ο κύριος Λύτρας επίκληση σε αυτά που κάνουν όλοι. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι τα social συνθλίβουν τους ανθρώπους και αυτό θα κάνουν. Δεν πρόκειται να τον σεβαστούν ούτε εκείνον, ούτε τα παιδιά του. Σε ό,τι αφορά τις τηλεδίκες… Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο να λέγεται. Δε συμφέρει και δεν εξυπηρετεί κανέναν γιατί ο κ. Λύτρας συμμετείχε σε τηλε-δίκες, αν τις ονομάσουμε τηλε-δίκες.

Από πότε το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ βαφτίζεται τηλε-δίκη; Όταν υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, όπως όταν ένας γνωστός ποινικολόγος σαπίζει στο ξύλο τη γυναίκα του, δε μπορεί να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη κ. Λύτρα μου. Ή όλοι οι άσχετοι και ηλίθιοι του διαδικτύου που λέτε μπαρούφες! Είναι δημοσιογραφική κάλυψη! Δίνεις λόγο στους πρωταγωνιστές. Γιατί το βαφτίζετε τηλε-δίκη; Για να πάρετε τα social με το μέρος σας; Είναι τώρα δίκαιο αυτό που κάνετε; Εσείς που βγαίνατε σε τηλεοπτικές εκπομπές και καλά κάνατε. Όταν εσύ γίνεσαι ο θύτης και ο πρωταγωνιστής μίας αρνητικής ιστορίας, δε μπορείς εσύ να λες τηλε-δίκη το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ! Είναι ντροπή. Το λέω μήνες».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε, αφήνοντας υπονοούμενα για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Το συνάφι μας, οι δημοσιογράφοι, δεν είναι καλό συνάφι και γι’ αυτό εγώ δε μιλάω με κανέναν. Και βλέπετε πως ο ένας μετά τον άλλον πέφτουν στον λάκκο που οι ίδιοι έχουν σκάψει γι’ άλλους. Πέφτουν οι ίδιοι μέσα. Γιατί άραγε; Όλοι οι άνθρωποι θα φανερώσουμε τι έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας. Όλοι! Μην περιμένετε από δημοσιογράφο να πει καλή κουβέντα για δημοσιογράφο. Να δούμε όμως την ουσία. Αφήνουμε τόσους μήνες, από τη δίκη Πισπιρίγκου, να μας διαβάλλουν δικηγόροι και να λένε ότι κάνουμε τηλε-δίκες και ουδείς δεν βγαίνει να πει ότι πει ότι είναι ρεπορτάζ! Γιατί ο καθένας από εμάς θεωρεί ότι μόνο αυτός κάνει σωστή δημοσιογραφία και οι άλλοι είναι βλάκες. Αυτή είναι η αλήθεια. Επειδή δε χωνευόμαστε μεταξύ μας. Άσχετα από τις αγκαλιές στις αρπαχτές για να πάρουμε κανένα 500άρικο. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί δεν τη λέτε;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164