Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» για το Celebrity του ΣΚΑΪ – «Εσείς που συμμετέχετε, είστε υπερήφανοι για την εικόνα;»

Στο ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ, «I’m a celebrity get me out of here» αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου. Ο παρουσιαστής που έχει ταχθεί και πριν από λίγες ημέρες κατά της συγκεκριμένης εκπομπής, σημείωσε για ακόμα μία φορά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μίλησε για την αισθητική του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «5% έκανε. Βγήκα πριν από μία δύο εβδομάδες και είπα ότι είναι ένα θλιβερό θέαμα παλαιάς κοπής τηλεόραση και οι άνθρωποι συναινούν να πάνε γιατί είναι ενήλικες αλλά αδικούν τον εαυτό τους και εμένα δεν μου αρέσει. Οι άνθρωποι αυτοί βγαίνουν σε μία εκπομπή του ΣΚΑΪ και τους λένε ότι «ο Λιάγκας είπε…», λες και μόνο ο Λιάγκας ρωτάει σε αυτή τη χώρα. Δηλαδή ότι αυτή η εκπομπή κάνει 5%, δεν είναι είδηση.

Η είδηση είναι ότι ο Λιάγκας λέει ότι αυτή η εκπομπή δεν πάει καλά. Για να μην τρελαθούμε. Δεν βλέπει κάποιος ότι δεν αρέσει αυτή η εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν βλέπουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ ότι δεν είναι μία ωραία, σύγχρονη εικόνα, δε βλέπουν οι άνθρωποι που πήγαν ότι το μετάνιωσαν, το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένας Λιάγκας στην Ελλάδα που λέει ότι δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα. Εσείς που συμμετέχετε, είστε υπερήφανοι για την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω; Αν είστε εσείς οκ, εγώ πήγα; Κατανοώ των ανθρώπων να πάνε σε ένα ριάλιτι, όχι όλων των ανθρώπων».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr