Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η στενή παρέα και οι κοινές εμφανίσεις μετά τις φήμες ότι η ραδιοφωνική παραγωγός είναι σε νέα σχέση

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες που θέλει την Μαρία Αντωνά να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και να είναι ερωτευμένη με γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο.

Το πρωί της Τρίτης 4/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Φωτογραφία από το nassosblog

Μαζί με τον παρουσιαστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό ήταν και ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.

Πώς ξεκίνησε το ρεπορτάζ για νέα σχέση

Η πληροφορία για τη νέα σχέση της Μαρίας Αντωνά ξεκίνησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου». 

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» είχε πει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε» είχε πει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164