Γιώργος Λιάγκας σε Παύλο Χαϊκάλη: «Σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, το αισθάνομαι βάρος και ήθελα χρόνια να το πω»

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τον Παύλο Χαϊκάλη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο πλατό του «Πρωινού».

Στην αρχή της συζήτησης, ο παρουσιαστής «απολογήθηκε» στον ηθοποιό για τα όσα είχε πει την περίοδο που το κίνημα metoo συζητιόταν έντονα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε, απευθυνόμενος στον Παύλο Χαϊκάλη: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πριν σε ρωτήσω, επίτρεψέ μου να πω δύο πράγματα δημόσια. Έχουν περάσει οι σχέσεις μας δια πυρός και σιδήρου. Μας τιμούσες, και όσο ήμουν με τη Φαίη, και όσο ήμουν μόνος μου, με συνεντεύξεις. Πάντα έλεγα και εξακολουθώ ότι είσαι από τους κορυφαίους δύο τρεις ηθοποιούς και το ταλέντο σου είναι σπάνιο.

Μπήκες στο μάτι του κυκλώνα αδίκως εν πολλοίς, διότι δεν κατηγορήθηκες ποτέ για κάτι σε επίπεδο δικαιοσύνης. Σε πήρε η μπάλα του metoo. Σε ό,τι με αφορά, με την κριτική που έκανα τότε, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, σε αδίκησα κι εγώ. Θέλω να το πω δημόσια γιατί το αισθάνομαι βάρος. Ποτέ δεν αμφισβήτησα το ταλέντο και την αξία σου. Όμως ίσως σε αδίκησα σε επίπεδο κριτικής, στην εποχή που το metoo ήταν στην κορωνίδα όλων των ειδήσεων. Ήθελα χρόνια να το πω δημόσια».

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε ότι δέχεται τη «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα κι έφερε ως παράδειγμα μία δήλωση του Μιχάλη Ρέππα.  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164