Γιώργος Λιάγκας: «Χθες έκανα κάτι μοναδικό» – Η ατάκα για την προσωπική του ζωή

Στη μοναδική εμπειρία που έζησε χθες με το jet ski αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του. Όπως εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στους συνεργάτες του, έκανε… tour στα νησιά, με τον Τάσο Τεργιάκη να τον ρωτάει «αν ήταν επικίνδυνο το να βρίσκεται μόνος σε ένα τέτοιο ταξίδι» και «αν το jet ski χωράει μόνο έναν άνθρωπο».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Παιδιά έκανα χθες κάτι μοναδικό. Πήρα το ένα jet ski που έχω κι έκανα βόλτες γύρω γύρω και γύρισα στις 9 το βράδυ. Έφυγα από εδώ στις 3 το μεσημέρι και γύρισα το βράδυ. “Έπιανα” νησιά».

Τότε, ο Τάσος Τεργιάκης τον ρώτησε: «Δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου σε ένα τέτοιο ταξίδι; Αν συμβεί κάτι…», με τον Γιώργο Λιάγκα να χαμογελά και να απαντά: «Θέλω να ξέρετε ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό».

«Είναι μοναχικό; Χωράει έναν μόνο;» συνέχισε ο Τάσος Τεργιάκης. «Είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε στη θεματολογία της σημερινής εκπομπής.

Σου θυμίζουμε, ότι από το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, με τις φήμες για σχέση να φουντώνουν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164