Γιώργος Λιάνης: «Έκλεισα τα 82, με την σύντροφό μου έχουμε διαφορά ηλικίας 20 χρόνια»

Τον 82χρονο σήμερα, Γιώργο Λιάνη συνάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία, τη συγγένειά του με τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου αλλά, και τη σύντροφό του με την οποία τους χωρίζουν 20 χρόνια.

«Έκλεισα τα 82 μου χρόνια και ευχήθηκα να συνεχίσω να έχω αγάπη για τους ανθρώπους και εσωτερική ηρεμία. Πάντα ήμουν δημοσιογράφος, ακόμα και όταν ήμουν στην πολιτική. Δεν έφυγα ποτέ από τη δημοσιογραφία. Η δημοσιογραφία είναι το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο όμορφο επάγγελμα του κόσμου.

Η συγγένειά μου με τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου με βοήθησε, αλλά δεν το είχα ανάγκη, επειδή ήμουν ήδη επώνυμος δημοσιογράφος. Υπήρξε εποχή που δεν με αποκαλούσαν με το όνομά μου, αλλά ήμουν ο “ξάδερφος”, αυτή ήταν η κακεντρέχεια του χώρου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας για την προσωπική του ζωή ανέφερε, «Είμαι με μια γυναίκα την αγαπώ βαθιά, με τη σύντροφό μου έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ξέρει πόσο αγαπούσα τη μητέρα του και πόσο με αγαπούσε κι εκείνη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164