Γιώργος Λιανός: «Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου»

Ο Γιώργος Λιανός, μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον φετινό κύκλο του «Survivor», αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live αγώνισμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του “Survivor”. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικά με το αν θα επιστρέψει το «Survivor» με νέο κύκλο, ο παρουσιαστής απάντησε: «Δεν έχω ιδέα, φαντάζομαι πως ναι» και πρόσθεσε: «Γυρίσαμε να ξεκουραστούμε λιγάκι. Δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου για την τηλεόραση».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε: «Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το “My Man Can”, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα».

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα με όρεξη και να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164