Αποκάλυψη T-live

Γιώργος Μαζωνάκης: Το παρασκήνιο της διαμάχης με τη Βάσω Μαζωνάκη! Υπέγραψε για να δώσει το μερίδιό του από την εταιρία διαχείρισης;

Νέα στοιχεία για την αντιδικία του Γιώργου Μαζωνάκη με τη Βάσω Μαζωνάκη έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του Alpha, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής κατά της αδελφής του αφορούσαν στη διαχείριση συγκεκριμένης τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιώργος Μαζωνάκης από την τουριστική επιχείρηση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής δεν συναίνεσε ποτέ σε οποιαδήποτε αποχώρησή του από την τουριστική επιχείρηση.

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν την περασμένη Τετάρτη ενώ χθες υπεβλήθη το σχετικό σημείωμα, με τον δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη να εκδίδει νέο δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, στις 31 Αυγούστου 2023, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχώρησε από την εταιρία ακινήτων που σύστησαν οι δυο τους τον Μάρτιο του 2020. Το συμφωνητικό τροποποίησης αναφέρει ότι η εταιρία αλλάζει όνομα και ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται να αποχωρεί από αυτήν, μεταβιβάζοντας το μερίδιό του στην Βάσω Μαζωνάκη και στον σεφ σύντροφό της, Δημήτρη Μακρυνιώτη, με τον τελευταίο να εισέρχεται τελευταίος στην επιχείρηση. 

Έτσι ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν υπάρχει πουθενά στην εταιρία διαχείρισης… 

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164