Γιώργος Μπένος: Οι αποκαλύψεις για το Maestro – «Ξέσπασα σε κλάματα στη σκηνή με τον Τσορτέκη, ήταν από τις πιο δύσκολες»

Ο Γιώργος Μπένος από το Maestro φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Στούντιο 4», με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Φάλαινα».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον ρόλο του ως Σπύρος.

«Με τον Ορέστη Χαλκιά δοκιμαστήκαμε και οι δύο για τον ίδιο ρόλο και κάπως κατά τη διάρκεια των ακροάσεων μου ζητήθηκε τον ρόλο του Σπύρου. Δοκιμαστήκαμε με τον Ορέστη ως ζευγάρι. Μας πρότεινε ο Αντίνοος Αλμπάνης, που τον γνώρισα μαζί με τον Ορέστη Χαλκιά στη σειρά “Ηλιος”. Έτσι περάσαμε την οντισιόν που είχε αρκετά παιδιά» ανέφερε αρχικά.

Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα μετά τη σκηνή με τον Τσορτέκη»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε: «Όταν διάβασα το σενάριο για το Maestro, ήξερα ότι ήταν μία ιστορία που είχε κάτι να πει. Ήξερα ότι έχει γράψει κάτι πολύ όμορφο, το οποίο έχει κάτι να πει στον κόσμο. Δεν ήταν ένας εύκολος ρόλος, το καταλάβαινα. Είχε να διαχειριστεί πολλές δυσκολίες κι εγώ για να τον προσεγγίσω κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα παιδί που δεχόταν βία. Κατά τη διάρκεια που κάναμε τα γυρίσματα κι εγώ επηρεαζόμουν. Σκεφτόμουν ότι ένα παιδί μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο. Αυτή η σκηνή με τον Τσορτέκη ήταν από τις πιο δύσκολες και είχα ξεσπάσει σε κλάματα, ήταν γροθιά για όλους μας».  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164