Γιώργος Παπακώστας για Ελένη Μενεγάκη: «Της μύριζαν τα φαγητά μου και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της»

Ο Γιώργος Παπακώστας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τη συνειδητή απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης, αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

«Προτίμησα να μείνω εκτός τηλεόρασης, αν και είχα δύο προτάσεις. Με έχει κουράσει το γεγονός ότι η μαγειρική έχει περιορισμένο χρόνο στην τηλεόραση. Έχω έτοιμο τον πιλότο για δική μου εκπομπή εδώ και τέσσερα χρόνια», είπε για την αποχή του από την τηλεόραση ο Γιώργος Παπακώστας.

Για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπακώστας ανέφερε: «Είχε απαιτήσεις η εκπομπή της. Πήγαινα 8:00 το πρωί και ήταν εκεί. Είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη. Τη λατρεύω. Της μύριζαν τα φαγητά μου και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της».

Τέλος, ο γνωστός chef αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Από πολύ μικρός σκέφτομαι τον γάμο. Θέλω να κάνω έναν γάμο παρόμοιο των γονιών μου, γι’ αυτό δεν έχω παντρευτεί ακόμη», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για τον χαμό του πατέρα του, ο οποίος του έδειξε τον δρόμο της μαγειρικής: «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ εύκολα την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν τα πάντα για μένα. Είναι τόσο ριζωμένος μέσα μου ο πατέρας μου που δε μου λείπει καθόλου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164