Γιώργος Πατούλης: Η Ελένη Τσολάκη «πρόδωσε» τον γάμο του με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού

Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού λίγο πριν γίνουν γονείς, προγραμματίζουν τον γάμο τους, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τη δημοσιότητα.

Το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, ο τέως περιφερειάρχης της Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εμφανίστηκε στο «Πρωινό Σου Σου» σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο κλείσιμο της επικοινωνίας, η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Πατούλη προδίδοντας πως ο γάμος του με την εγκυμονούσα Νάνσυ Κοίλου έχει προγραμματιστεί για τέλος Οκτώβρη.

«Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, αλλά θα ήθελα – αν μπορείτε κι αν είναι δυνατόν – να το κανονίσομε για πριν τα τέλη του Οκτώβρη για να σας προλάβουμε ελεύθερο», είπε όλο νόημα η Ελένη Τσολάκη, με τον Γιώργο Πατούλη να χαμογελά αμήχανα, αποφεύγοντας να περάσει σε προσωπικές λεπτομέρειες.

«Πριν γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να υπάρχει για εμάς ένας γάμος και προφανώς θα υπάρξει και εννοείται θρησκευτικός. Θα τα ανακοινώσουμε όλα σύντομα» δήλωνε μερικές μέρες πριν ο Γιώργος Πατούλης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164