Γιώργος Πατούλης – Ο γιος του απαντά για το παιδί που περιμένει ο πατέρας του: «Με ενδιαφέρει μόνο το κομμάτι των σπουδών μου»

Πατέρας θα γίνει για δεύτερη φορά σε λίγο καιρό ο Γιώργος Πατούλης καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, η σύντροφός του Νάνσυ Κοιλού είναι έγκυος. 

Κι ενώ η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Σταυράκη δηλώνει στο TLIFE ότι δεν την απασχολεί το θέμα παρά μόνο να διασφαλιστεί ο γιος τους, Αλέξανδρος και να μην επηρεαστεί η σχέση πατέρα-γιου από αυτή τη νέα συνθήκη, ο ίδιος ο 19χρονος σε νέες δηλώσεις του αναφέρει πως το μόνο που τον απασχολεί είναι οι σπουδές του.

«Το μοναδικό το οποίο με ενδιαφέρει είναι το κομμάτι του Πανεπιστημίου μου και των σπουδών μου. Καλή σεζόν, καλή εβδομάδα. Απέχω γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας, δε θα επιθυμούσα να προσθέσω κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

Να θυμίσουμε, πως μια μέρα νωρίτερα ο Αλέξανδρος Πατούλης σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε πει πως είναι πανευτυχής που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164