Site icon TLIFE

Γιώργος Σαμπάνης: «Με ενδιαφέρει το κομμάτι της πατρότητας, είναι η ολοκλήρωση για έναν άντρα»

Ο Γιώργος Σαμπάνης με αφορμή την αποψινή του πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στον Σαράντη Μαριετή.

«Η πίστα για μένα είναι η πιο αληθινή στιγμή του εαυτού σου, η στιγμή που εκτίθεσαι περισσότερο από όλες. Μου έχει τύχει να φύγω από συνεργασία, πολλές φορές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τσακώθηκα ποτέ με κανέναν και δεν μπήκα στη διαδικασία να χαλάσουμε τις καρδιές μας», είπε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κακοσαίο, έκανε λόγο για  ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο είναι πιστό σε αυτό που θέλει να περάσει στο λαϊκό τραγούδι, ενώ με αφορμή την πρόσφατη δικαστική περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου με θαυμάστρια -stalker, o Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε ότι έχει ζήσει ανάλογα περιστατικά.

«Στη δικιά μας δουλειά συμβαίνουν αυτά. Μου έχει τύχει, αλλά με κάποιο τρόπο βρήκα έναν τρόπο και το πάγωσα, χωρίς να τρομοκρατηθώ τόσο πολύ, γιατί δεν ξέρεις ποτέ που μπορεί να φτάσει αυτό. Έχω βρει σημειώματα στα αυτοκίνητα, ανθρώπους να περιμένουν από κάτω από το σπίτι, απειλητικά μηνύματα. Μετά πήρα τηλέφωνο διάφορους ανθρώπους, που είναι αρμόδιοι γι’ αυτό. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Μετά βρέθηκε ένας φίλος μου, η μητέρα μου, κάποιες φορές, είχε πιάσει μια κοπέλα και της είχε πει «σε παρακαλώ» και κάπως μαζεύτηκε».

«Η πατρότητα είναι η ολοκλήρωση για έναν άντρα»

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε και για τη σχέση του με τη Ιωάννα Σαρρή, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει πατέρας στο μέλλον: «Σαν σύντροφος είμαι δοτικός και γενικότερα θεωρώ ότι και σαν συνεργάτης και σαν φίλος είμαι δοτικός. Δεν ξεχνάω επετείους και γενέθλια! Μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, είναι και σημαντικά για μένα. Εγώ πάω όπου μπορώ να πάω, να καμαρώσω την Ιωάννα, να δω τι κάνει.

Με ενοχλεί όταν με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια κρύβω κάτι. Περισσότερο με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι της πατρότητας, είναι η ολοκλήρωση για έναν άντρα. Εντάξει, καταλαβαίνω, σε 1 χρόνο σε 2 χρόνια, σε 5 χρόνια, αλλά πρέπει να γίνει κι αυτό γιατί μεγαλώνουμε κιόλας, μας έχουν πάρει και λίγο τα χρόνια!»

Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε τόσο για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί η Δέσποινα Βανδή για τις στιλιστικές επιλογές της στην πίστα, αλλά και για τις αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ματούλα Ζαμάνη όταν σε συναυλία της  έβγαλε τη μπλούζα της σε  και την πέταξε στο κοινό.

«Είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε ένα show! Ο καθένας έχει το όπλα του! Τώρα η Δέσποινα μου φάνηκε υπέροχη πέρσι, ήταν μια υπέροχη συνεργασία και μία γυναίκα που την κοιτούσαν όλοι στην πίστα κι έπεφταν ξεροί. Αυτό πάλι που έγινε με την Ματούλα το θεωρώ αστείο γιατί έχει δείξει το ποιόν της τόσα χρόνια. Έκανε μία αυθόρμητη κίνηση πάνω στην τρέλα του live γιατί περνούσε ωραία, σιγά τώρα, τι;», δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

© 2024 tlife.gr