Site icon TLIFE

Γιώργος Τράγκας: Σκληρή μάχη με τον κορονοϊό – Ο λόγος που διασωληνώθηκε

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» δίνοντας σκληρή μάχη με τον κορονοϊό. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του, Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτσίδης μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live για τα νεότερα που αφορούν στην υγεία του. Για ποιον λόγο διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας;

«Ενώ έδειχνε πως πηγαίνει καλύτερα τουλάχιστον όσον αφορά στο αναπνευστικό του, τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθεί καθώς έδειξε ότι υπάρχει μία καρδιακή επιπλοκή. Είχαμε μία αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, τελικά δεν το απέφυγε. Συνεχίζει μία μάχη που όπως έχει δείξει ξέρει να τη δίνει» είπε χαρακτηριστικά στο T-live ο κ. Κουρτσίδης.

«Ο Γιώργος Τράγκας όπως είχε πει πολλάκις, δεν ήταν κατά του εμβολίου, ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και ο ίδιος είχε τις φοβίες του, φοβόταν διάφορες επιπλογές που θα μπορούσαν να του παρουσιάσουν όπως κάποιες αλλεργίες, σε συνδυασμό με το ζάχαρό του» συμπλήρωσε ο κ. Κουρτσίδης για τον Γιώργο Τράγκα.

Δες το βίντεο από το T-live:

YouTube video player

© 2024 tlife.gr