Site icon TLIFE

Γιώργος Τσελίκας: Αδιανόητο μπέρδεμα στον αέρα με την Άννα Λιβαθυνού – «Βίον ανθόσπαρτον» – «Είμαι παντρεμένη με 3 παιδιά»

Στον αέρα του Action24, από το λιμάνι του Πειραιά, βγήκε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Γιώργος Τσελίκας καθώς η συνάδελφός του Αλεξάνδρα Μερακλίδη τον πλησίασε, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερά τους.

Την ώρα της επικοινωνίας τους όμως, έγινε ένα μικρό μπέρδεμα με την Άννα Λιβαθυνού και τον σημερινό γάμο του Γιώργου Κακούση,

«Καλημέρα Άννα! Έμαθα ότι παντρεύεσαι…», είπε o Γιώργος Τσελίκας, με την Αλεξάνδρα Μερακλίδη να του τονίζει πως αυτός που παντρεύεται είναι ο Γιώργος Κακούσης και όχι η Άννα Λιβαθυνού.

Ο Γιώργος Τσελίκας, ωστόσο, δεν κατάλαβε καλά και συνέχισε στον ίδιο… τέμπο: «Τον Γιώργο παντρεύεται, τον συνονόματό μου! Βίον ανθόσπαρτον! Μπορώ να σου κάνω τα ρεπό, της συμπαρουσίασης, όταν λείπει το παλικάρι. Είσαι τυχερή, γιατί βρήκες έναν άνθρωπο να γεράσεις μαζί του και όχι εξαιτίας του. Εύχομαι ο δρόμος σας…».

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ξανά η Αλεξάνδρα Μερακλίδη και του τόνισε πως δεν παντρεύονται μεταξύ τους ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού.

Γ.ΤΣ.: Εύχομαι ρε παιδί μου, όταν παντρευτείς…

Α.Μ.: Παντρεμένη είναι.

Α.Λ.: Παντρεμένη με τρία παιδιά!

Ο Γιώργος Τσελίκας συνέχισε: «Ο δρόμος σας να είναι μακρύς και γεμάτος ευτυχία… Τρία παιδιά, καλότυχα να είναι! Να σκοντάψετε σε μια λακούβα που λέγεται τύχη και να συνεχίσετε το δρόμο σας με βίον ανθόσπαρτον!».

«Σε ευχαριστώ, συνάδελφε», είπε κλείνοντας η Άννα Λιβαθυνού.

© 2024 tlife.gr