Γιώτα Φέστα: Η αποκάλυψη για τον λόγο που εξαφανίστηκε από την τηλεόραση – Τι είπε για το Ναυάγιο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε η Γιώτα Φέστα την Δευτέρα 13/11.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», μίλησε για τον ρόλο της ως «Λαμπρινή Κωνσταντάκη», αλλά και για τα χρόνια που παρέμεινε εκτός της τηλεόρασης.

«Πιο νέα κρατούσα μεγαλύτερο αρχείο. Δεν έχω δυστυχώς όλες τις ταινίες που θα ήθελαν να έχω. Έχω κάνει πολλές ταινίες μικρού μήκους. Πάντα με διάλεγαν να λέω ποιήματα και μετά με έβαζαν να διαβάζω κομμάτια. Στην τελευταία τάξη ήθελα να σκηνοθετήσω μια παράσταση. Η παράσταση δεν έγινε τελικά», είπε αρχικά η Γιώτα Φέστα.

«Όταν πέρασα στο Εθνικό κάλεσαν το μπαμπά μου να του πουν πως πήρα υποτροφία, και δεν ενδιαφέρθηκε πολύ. Ήταν πολύ διχασμένος μέσα του. Μου δημιούργησε ένα μεγάλο διχασμό. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να τα στηρίζει ο γονιός. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να έχουν επιθυμία. Πλέον δεν υπάρχει επιθυμία», πρόσθεσε η Γιώτα Φέστα.

Στη συνέχεια η Γιώτα Φέστα αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Ναυάγιο», λέγοντας: «Αυτή η γυναίκα είναι αυτή που διώχνει το παιδί της. Αλλά πιστεύει στο παιδί της και συνεχίζει να πιστεύει πως ζει γιατί δεν βρήκε ένα σώμα να κλάψει. Προσπάθησα να βρω ένα μη στερεοτυπικό τρόπο. Να έχει πυγμή για να βασίζεται στην πίστη της, για το παιδί της. Είναι αμετακίνητη σε αυτά που λέει».

Σε σχέση με τα χρόνια που είχε σταματήσει να κάνει τηλεόραση, η ηθοποιός αποκάλυψε πώς ο λόγος ήταν η προσωπική της ζωή.

«Το ότι εξαφανίστηκα από τη τηλεόραση είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν φοβήθηκα πως θα με ‘’ξεπεράσουν’’. Η επιθυμία μου για αυτή τη δουλειά είναι βαθιά και αληθινή», κατέληξε η Γιώτα Φέστα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164