Γκάια Μερκούρη: «Περάσαμε δύσκολα με τη μητέρα μου στην εφηβεία μου, τώρα τα έχουμε βρει»

Τη δική της επίδειξη μόδας διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 13/6 η Γκάια Μερκούρη. Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε πως το άγχος της πριν την επίδειξη ήταν ότι θα έπρεπε να μιλάει σε τόσο κόσμο, ενώ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση με τη μητέρα της κατά την εφηβεία της.

«Γενικά, δεν είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, οπότε το άγχος μου ήταν ότι θα πρέπει να μιλάω σε όλους και να δίνω σημασία σε όλους ταυτόχρονα, αλλά εντάξει, το ξεπέρασα. Περάσανε δυο ωρίτσες, κι εντάξει, το βρήκα» είπε η Γκάια Μερκούρη.

«Φυσικά και είναι περήφανη η μητέρα μου. Μου το λέει κάθε μέρα ότι είναι περήφανη. Της μοιάζω κι εκεί που θέλω κι εκεί που δε θέλω…» ανέφερε σε άλλο σημείο η νεαρή κοπέλα.

«Δε κάνω ποτέ κανένα πλάνο το καλοκαίρι. Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Γενικά, δε μου αρέσει να ξέρω τι θα κάνω, αποφασίζω την τελευταία εβδομάδα που θα πάω. Η μητέρα μου τον τελευταίο χρόνο έχει ηρεμήσει αρκετά, πολλές φορές ξεχνάω να της πω που θα πάω… Αυτό πήρε χρόνια για να γίνει έτσι ωραίο όπως είναι τώρα. Περάσαμε δύσκολα, μια εφηβεία τεράστια, ήταν ατελείωτη. Τώρα έχουμε βρει τη σχέση μας, τα βρίσκουμε ωραία χωρίς πολλά πολλά» αποκάλυψε η Γκάια Μερκούρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164