Site icon TLIFE

Γλυκερία για Χρήστο Νικολόπουλο: «Τον σέβομαι ως δημιουργό – Δε θα σχολιάσω τα δημοσιεύματα περί τσακωμού»

Η Γλυκερία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε για την καριέρα της, τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και τη φημολογούμενη κόντρα της με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Είναι δύσκολο να συνυπάρχεις με τον σύντροφό σου και στα επαγγελματικά. Περνάμε φουρτούνες. Ο σύζυγός μου στέκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου. Κάνει όλα αυτά που εγώ δεν μπορώ, τις δημόσιες σχέσεις, τις συζητήσεις για τις επόμενες εμφανίσεις, Ο ρόλος της μαμάς είναι σπουδαίος. Επέλεξα να είμαι πρώτα μαμά και μετά τραγουδίστρια. Τώρα είμαι και γιαγιά και είμαι πολύ χαρούμενη, έχω δύο εγγονές. Συνεχίζω μέσα από το παιδί και τα εγγόνια μου να υπάρχω και εγώ» ανέφερε η Γλυκερία.

Για τον Γιώργο Νταλάρα, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Είναι άνθρωπος της ουσίας, δε θέλει να “σπαταλιέται” σε δευτερεύοντα πράγματα που δεν έχουν αξία. Τον ενδιαφέρει η μουσική και το τραγούδι και εργάζεται πάνω σε αυτό. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο του τραγουδιού, έχει αφήσει ιστορία και παρακαταθήκη, τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ. Τον ενδιαφέρει να τον ρωτήσεις για τη δουλειά του και μόνο».

«Δε θα σχολιάσω καθόλου» είπε για τα δημοσιεύματα περί τσακωμού με τον Χρήστο Νικολόπουλο. «Δεν βγήκα να πω κάτι στα ΜΜΕ και ούτε θα το κάνω, θα πω μόνο ότι τον σέβομαι ως δημιουργό και τον αναγνωρίζω ως μεγάλο συνθέτη» συμπλήρωσε η Γλυκερία.

 

Η ίδια μίλησε και για το τραγούδι «Μοναχικές γυναίκες»: «Ήταν σαν προφητικό. (…) Αν κάτι στραβό συμβαίνει φταίμε όλοι, δεν φταίνε ούτε μόνο οι άντρες ούτε μόνο οι γυναίκες. Φταίμε όλοι γιατί κάτι δεν κάνουμε σωστά, κάτι δεν αντιλαμβανόμαστε σωστά. Τα κινήματα όλα αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται παίρνουν μια πορεία που δεν ελέγχεται πια. (…) Δεν χρειάζεται να κάνουμε επανάσταση για κάτι, ο άνθρωπος είναι άνθρωπος».

© 2024 tlife.gr