Site icon TLIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοινώθηκε επίσημα και η τρίτη εκπομπή του στον ΑΝΤ1 – Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά το «The 2Night Show» και τον «Εκατομμυριούχο», ο ΑΝΤ1 απέστειλε επίσημη ανακοίνωση για την τρίτη εκπομπή που θα αναλάβει φέτος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η εκπομπή θα έχει τίτλο «The Road Show» και πρόκειται για την… ανανεωμένη εκδοχή του «Όμορφου κόσμου»! Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.00.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από πολλά χρόνια, γεμίζει το σακίδιό του και είναι έτοιμος να κάνει υπέροχα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:00 το «The Road Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μας ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας ξανά αγαπημένα γνωστά, αλλά και άγνωστα μέρη.

Ο Γρηγόρης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο μάς καλεί να εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές, και να γνωρίσουμε μέσα από την εκπομπή «The Road Show» ξεχωριστές προσωπικότητες και ιστορίες που δεν έχουν ξαναειπωθεί.

Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί: Κρήτη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ρόδος, Θάσος, Σαμοθράκη, Καβάλα, Εύβοια, Καλαμάτα κ.ά.

Η αυθεντικότητα της Ελλάδας σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου να εντοπίζει τα πιο εντυπωσιακά μέρη και τις καλύτερες ιστορίες, έρχονται στον ΑΝΤ1».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr