Site icon TLIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έριξε αυλαία το The 2Night Show – Το μήνυμα του παρουσιαστή

Αυλαία έριξε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν  το The 2night Show του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης. Μάλιστα, όπως κάθε χρόνο έτσι και όλη αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή παρουσίασε ιδιαίτερες στιγμές από τις συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να πει δυο λόγια καρδιάς ο παρουσιαστής στα τελευταία λεπτά.

 «Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν» ανέφερε λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πρόσθεσε,

«Εύχομαι, πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά να επιστρέψουμε εδώ για να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο The 2night Show και πολλές ιδέες που έχουμε σκεφτεί. Τα meetings είναι αλλεπάλληλα, τα κάνουμε όλον αυτόν τον μήνα για να γυρίσουμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τον ανταγωνισμό που θα γίνεται πραγματικά χαμός. Μέρες και νύχτες δουλεύουμε εδώ γιατί δεν θέλουμε να είμαστε απροετοίμαστοι. Έχουμε ετοιμάσει καταπληκτικά πράγματα».

«Δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτα, πλάκα σας κάνω! Δεν ξέρω και αν θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι αλλά πάμε να γυρίσουμε τώρα με το καλό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να ρίξει και επίσημα αυλαία το The 2night Show για τη φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

 
 
© 2024 tlife.gr