Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της, να είναι καλά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο παρουσιαστής δήλωσε βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει πάει σε εκπομπή του μόνο μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε «ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;». Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, ΤΟ 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί».

«Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το The 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. 

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για την απόφασή της να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164