Site icon TLIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Έρχονται και μου λένε γιατί ασχολούμαι και της δίνω αξία, δεν το βλέπω έτσι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τηλεφωνική έκπληξη στην Φαίη Σκορδά, στο οριστικό φινάλε της εκπομπής «Fay’s Time», το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Μετά τη συζήτησή τους για τον γάμο του Σπύρου Στεφανουδάκη με τον στυλίστα του παρουσιαστή, Γιάννη Τράκα, η Μάρτζυ Λαζάρου ευχήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εύχομαι επόμενη καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη, Γρηγόρη!». 

«Έρχονται και μου λένε, γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με την Ελένη; Προχθές πήγα να παίξω χαρτιά και μου λένε γιατί κάθεσαι και της δίνεις αξία. Δεν το βλέπω έτσι. Δεν είναι το ζήτημα του εγωισμού. Δόξα το Θεώ καλεσμένοι υπέροχοι έρχονται, η εκπομπή βγήκε πρώτη στην ώρα της, μου είπαν από τον ANT1. Δεν έχω παράπονα αλλά δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να μην το λέω. Θα μπορούσα να το παίξω άνετος. Όταν κάτι για μένα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, όπως είναι η φιλία, δεν θέλω όταν κάτι με πληγώνει να το παίζω άνετος, Γιατί πάλι κερδίζει ο εγωισμός. Θα μπορούσα να μη το πω αλλά το είπα και της είπα και πόσο την εκτιμώ» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη.

© 2024 tlife.gr