Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδραση για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιανό – «Μακάρι να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει για τη νέα σεζόν στον ANT1.

«Είναι πάρα πολύ καλά, δεν θέλω να λέω λόγια. Αυτό είναι κάτι που θα το δει ο κόσμος», ανέφερε για τα πρώτα γυρίσματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιανό να παρουσιάζει το ριάλιτι Exathlon μετά το Survivor: «Δεν ξέρω αν μείνει όλη τη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο, εγώ τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή. Μακάρι να γυρίσει γιατί είναι αλλιώς να κάνουμε από κοντά τη ραδιοφωνική μας εκπομπή», απάντησε ο παρουσιαστής ο οποίος φάνηκε να μη γνωρίζει τα σχέδια του Γιώργου Λιανού.

Για τις φήμες που θέλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να παρουσιάζει ξανά ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ωραία εκπομπή κάνανε τα παιδιά. Όταν ξεκίνησαν στην αρχή που δεν πηγαίνανε καλά, κάνανε 5 και 6% δεν καταλάβαινα γιατί έκανε τέτοια νούμερα, ήταν φανταστική εκπομπή και την έσπρωχνα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά, έλεγα τι ωραία δουλειά είναι αυτή. Μετά τα παιδιά ανέβηκαν, έκαναν νούμερα και χάρηκα πάρα πολύ», είπε στην κάμερα του Star ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164