Site icon TLIFE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις τρεις εκπομπές που έχει στον ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σχετικά με τις τρεις εκπομπές που θα παρουσιάζει φέτος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Τον Δημήτρη τον έχω μέσα στην καρδιά μου, αλήθεια το λέω. Τον εκτιμώ και πιστεύω ότι ό,τι κι αν πει, το λέει με μία γλύκα. Μου αρέσει, είναι συμπαθέστατος και να του δώσετε ένα γλυκό φιλί, αν το δείτε», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και στη Βίκυ Δέτσικα.

Και συνέχισε: «Σας το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Μου είναι τόσο συμπαθής και ο καθένας μπορεί να νιώθει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν με πειράζει καθόλου κι έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει».

«Εγώ, όμως, επειδή ρίχνω πολλή δουλειά και προσπαθώ να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για αυτό, εύχομαι το αποτέλεσμα να αρέσει στους τηλεθεατές με την έννοια να περνάνε καλά και για όλα τα άλλα δεν πειράζει. Ας πει κι ο Δημήτρης ό,τι θέλει”», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρη Ουγγαρέζος δήλωσε: «Την Παρασκευή έσκαγαν τα μηνύματα: βάλε να δεις Γρηγόρη πολύ γέλιο. Παρόλα αυτά να πω και το άλλο ότι έχει ήδη τρεις εκπομπές. Να πάρει και κανένας άλλος σειρά».

© 2024 tlife.gr