Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άννα Κανδαράκη: «Δεν νομίζω ότι έχει κάποια ώρα η διαφήμιση των προφυλακτικών»

Η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο οικογενειακό και στο σχολικό περιβάλλον. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τότε την αφορμή να τοποθετηθεί για τις διαφημίσεις των προφυλακτικών στην τηλεόραση, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα.

«Θέλω να σας πω κάτι γιατί είμαι λίγο σοκαρισμένος. Ίσως με έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο που μίλησα από το πρωί για το τι συμβαίνει με τα προφυλακτικά. Αν με ακούει κάποιος στο ΕΣΡ, δεν νομίζω ότι έχει κάποια ώρα η διαφήμιση των προφυλακτικών. Ακούω ότι λένε ότι οι διαφημίσεις των προφυλακτικών πρέπει να γίνονται κάπου μετά τις 11. Εθεάθη κάπου στο τέλος του Maestro μία διαφήμιση ενός συγκεκριμένου και πολύ καλού προφυλακτικού και χάρηκα πολύ εκεί που την είδα» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τι έγινε δηλαδή; Η ιστορία του προφυλακτικού που σώζει ζωές, που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα πράγματα αν δεν το χρησιμοποιείς σωστά, έχει ώρα; Δηλαδή, δεν γίνεται κι έχουμε ενοχοποιήσει τόσο πολύ το σεξ, που δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το προφυλακτικό άλλη ώρα και μιλάμε από τις 11 και μετά;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164