Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Σε ηλικία 25 ετών ήμουν 75 κιλά, τώρα ζυγίζω τα διπλάσια – Μου λένε ότι έγινα σαν ελέφαντας»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εφ’ όλης ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στο Πάμε Δανάη μίλησε για τη Νάνσυ Αντωνίου, τα παιδιά τους και το φάρμακο για τα κιλά που του έκανε κακό.

«Ο γιος μου Αναστάσης μένει με τη μητέρα του γιατί έχει μία υπέροχη μαμά. Με τη Νάνσυ μεγαλώνουμε τον Νικόλα που πλέον είναι σαν παιδί μου και αυτός. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και στην διπλανή πόρτα να μεγαλώνει ένα παιδί το οποίο δεν είναι το βιολογικό παιδί σου.

Ο Νικόλας έχει έναν υπέροχο πατέρα, είναι μια υπέροχη οικογένεια. Για μένα οικογένεια υπάρχει ακόμα και όταν χωρίζεις εάν έχεις ένα παιδί. Όταν υπάρχει ένα παιδί, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο, το πώς κινείσαι μέσα στο σπίτι θέλει έναν σεβασμό. Παρακαλάω τον Αναστάση να γίνει χορευτής. Θέλω να τον βλέπω να χορεύει. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πατέρα μου να με παρακαλάει να πάω να γίνω χορευτής».

Η περιπέτεια υγείας του και το φάρμακο που του έκανε κακό

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως τα τελευταία πέντε χρόνια περνάει πάρα πολύ δύσκολα λόγω των κιλών του.

«Πριν από λίγες ημέρες, έμαθα ότι αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε μένα. Με το φάρμακο αυτό, θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά γιατί στο φάρμακο αυτό αναγραφόντουσαν οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα σε ένα γεμάτο ραδιόφωνο με κόσμο και άρχισα να σπρώχνω. Είναι ένας αγώνας για να βοηθήσω τον κόσμο.

Δεν ξέρεις πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει που κάνω αυτή την εκπομπή, που περπατάω, ανεβαίνω κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Δεν είμαι όπως όταν ήμουν 25 χρονών και ζύγιζα 75 κιλά. Ζυγίζω τα διπλάσια πια. Πονάω πολύ και είμαι έτσι σήμερα γιατί κάνω μια νέα προσπάθεια και το στομάχι μου είναι χάλια. Θέλω να στείλω την συμπαράστασή μου σε όλους τους ανθρώπους που έχουν κιλά. Να τους σέβονται», εξομολογήθηκε.

«Ο κόσμος είναι αυθάδεις στον δρόμο, μου λένε: «Αρναούτογλου πώς έγινες έτσι, έγινες σαν ελέφαντας. Βλέπουν γυναίκες με παραπάνω κιλά και γελάνε και τις κοροϊδεύουν, δεν καταλαβαίνουν τι πόνο δίνουν. Εάν ήξερα θα αφιέρωνα τη ζωή μου στο πώς θα βοηθήσω ανθρώπους να χάσουν κιλά για να ξαναδώ το χαμόγελό τους. Νομίζω πως ναι, είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι σημαίνει. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164