Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Σάκη Ρουβά: «Δεν θα ήμουν τίμιος αν δε σου κάνω αυτή την ερώτηση» – H απάντηση για τον Ηλία Ψινάκη

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 26/5 στο The 2Night Show για μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Σάκη Ρουβά για το αν υπάρχει στην καριέρα του εποχή πριν και μετά την περίοδο της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Δεν θα ήμουν τίμιος με τη συνείδησή μου αν δε σου κάνω αυτή την ερώτηση. Υπάρχει προ-εποχή Ψινάκη και μετά-εποχή Ψινάκη στον Σάκη; Γιατί στο μυαλό όλων μας που σε ξέρουμε τόσα χρόνια, υπάρχει και είναι ένας άλλος Σάκης, τελείως διαφορετικός από πριν» ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημείο που περιγράφεις, το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος, γιατί έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ βέβαια που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου, έχω πολλά τέτοια σημεία τα οποία με έχουν αλλάξει. Επίσης δεν υπάρχει ένα σημείο, ακριβώς, αλλαγής, υπάρχει μία πορεία και μία διαδικασία» απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164