Γρηγόρης Βαλτινός: Σε αμηχανία ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με την ερώτησή στον ηθοποιό: «Αν είναι πολύ προσωπικό με σταματάς»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία του, τον γιο του αλλά και τις σχέσεις με τη δική του οικογένεια.

Κάνοντας αναδρομή στα νεανικά του χρόνια, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε τον ηθοποιό για τις σχέσεις με τον πατέρα του με τον οποίo συναντήθηκαν αρκετά χρόνια αργότερα…

«Αν είναι πολύ προσωπικό με σταματάς και αλλάζεις την κουβέντα αν είναι… Έψαξες να βρεις τον μπαμπά σου μετά; Αν νομίζεις ότι πάμε σε πολύ ιδιωτικά κομμάτια, τα αφήνουμε…» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είχα κάποια επαφή αργότερα. Υπάρχει οικογένεια, αδέλφια  και είμαστε πολύ αγαπημένοι, ίδιο αίμα. 

Με τον έναν έχουμε στενή σχέση γιατί είμαστε Αθήνα, τα άλλα δυο μου αδέλφια είναι Θεσσαλονίκη αλλά νιώθουμε πολύ αδέλφια, παρόλο που δεν ζήσαμε μαζί. Είναι δύο υπέροχα παιδιά, προχωρούν τη ζωή τους και νιώθω κι εγώ πολύ όμορφα γιατί νιώθω έχω κι εγώ ρίζες», απάντησε αρχικά για τα αδέλφια του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ενώ ανέφερε για τη συνάντηση με τον πατέρα του: «Πήγα με ορθάνοιχτη καρδιά να τον γνωρίσω. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα. Είχα ωριμάσει και είχα μεγαλώσει πολύ. Ήμουν 25 χρονών και είχα κατανοήσει κάποια πράγματα, όλη αυτή τη γενιά που ταλαιπωρήθηκε, γεννήθηκε με φτώχεια, δεν σπούδασε…» κατέληξε για τη γενιά του πατέρα του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164