Site icon TLIFE

“Happy Day”: Αυτό είναι το ρεπορτάζ της εκπομπής που κέρδισε τις εντυπώσεις και συζητήθηκε!

Πως το λέει το γνωστό, αγαπημένο, διαφημιστικό σλόγκαν; “Αυτός είναι καφές”; Ε, εγώ θα σου πω λατρεμένη, “αυτό είναι ρεπορτάζ”!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατάφερε χθες να κλέψει τις τηλεοπτικές εντυπώσεις, με ένα ρεπορτάζ που φιλοξένησε στην εκπομπή της και το οποίο εννοείται πως συζητήθηκε και εξακολουθεί και σήμερα να συζητιέται, όσο λίγα…

‘Ενα ρεπορτάζ το οποίο έκανε με τρέλα το γύρο του διαδυκτίου και κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιάδες “κλικ”! ‘Ενα ρεπορτάζ το οποίο όντως άξιζε τον κόπο κανείς να παρακολουθήσει.

Ο λόγος τόση ώρα για το ρεπορτάζ που βγήκε στον αέρα κι αφορούσε στην Ελένη Φουρέιρα. Όμως, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν ήταν ένα συνηθισμένο, αναμενόμενο, χιλιοειπωμένο ρεπορτάζ για τη γνωστή τραγουδίστρια. Ήταν ένα ρεπορτάζ που προσπάθησε να ρίξει φως σε κομμάτια της ζωής της Ελένης που δεν είναι και τόσο γνωστά, ή αν θες και τόσο… προβεβλημένα.

Ο δαιμόνιος Σωτήρης Καραμίντζας, – ο οποίος ναι το παραδέχομαι είναι μπελάς -, αποφάσισε να πάει αποστολή στην Αλβανία και να μας γνωρίσει τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε η Ελένη. Αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι τη γειτονική χώρα και να μιλήσει με τους ανθρώπους εκείνους που ήξεραν την πολυαγαπημένη τραγουδίστρια από μωρό.

Αποφάσισε να μιλήσει με συγγενικά της πρόσωπα και να μας αποκαλύψει όλα τα όνειρα που έκανε η Ελένη από παιδί… Αποφάσισε να μας παρουσιάσει – με απόλυτο σεβασμό πάντα -, τον τρόπο με τον οποίο ζούσε η Ελένη στην Αλβανία, τα δύσκολα χρόνια, τις στερήσεις, αλλά και άσβεστη ελπίδα που είχε ότι θα τα καταφέρει… Και τα κατάφερε, αποδεοκνύοντας πως αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορεί να πετύχεις ακόμα κι ένα θαύμα!

Η αλήθεια είναι, πως ο Σωτήρης , – τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, ήταν ομοτράπεζός μου στα “Αποκαλυπτικά” και πάνω απ ΄όλα ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου -, ανήκει στη κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που αποδεικνύουν πως “δημοσιογράφος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”.

Ανήσυχο πνεύμα, επαναστατικό στοιχείο, με ένα πηγαίο ταλέντο κι ένα διαολαιμένο χιούμορ, καταφέρνει με άνεση να ξεχωρίζει – αν το θέλει και δεν βαριέται – και κυρίως ν ΄αφήνει έντονο το τηλεοπτικό του στίγμα.

Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, ο Σωτήρης Καραμίντζας να είναι μία… κατηγορία από μόνος του. Και δεν σου το λέω αυτό γιατί είναι φίλος μου , – που στο λέω και γι ΄αυτό -, αλλά και γιατί το πιστεύω.

Αυτό είναι το ρεπορτάζ που μας παρουσίασε για την Ελένη κι έκανε… μπατακλάν και μπράβο του, το οποίο και δανείστικα από το λατρεμένο zappit.gr !

https://youtu.be/tNf-NzTVZFI

 

© 2024 tlife.gr