Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει: «Εδώ είμαι, η σχέση μου με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ είναι εξαιρετική»

Όλα δείχνουν πως έναν χρόνο σχεδόν μετά το Survivor All Star, το reality επιβίωσης επιστρέφει ξανά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που ανακοίνωσε την επιστροφή του Survivor, δημοσιεύοντας το πρώτο trailer του reality επιβίωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Παρασκευής 17/11 στην εκπομπή «Fay’s Time» σχολίασαν το πρώτο trailer του reality επιβίωσης, ενώ η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε παίκτες που μπορεί να δούμε τους επόμενους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα, αποκάλυψε πως αναμένεται να δούμε πολλά φρέσκα πρόσωπα, χωρίς ωστόσο, να λέει ανοιχτά τα ονόματά τους. 

Η Φαίη Σκορδά θέλοντας να απαντήσει στον συνεργάτη της είπε: «Αν κάτι ξέρεις πες το. Δεν μπορείς να πεις τα ονόματα μην με φιτιλιάζεις. Αυτό τώρα έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση γιατί πάντα όταν τελειώνει ένα συμβόλαιο υπάρχει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Εδώ είμαι, στον ΣΚΑΙ είμαι, η σχέση μου είναι μια χαρά με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ εξαιρετική θα έλεγα. Γι’ αυτό λοιπόν είναι η πρώτη φορά που θα βγω μπροστά και θα πω ο Λάμπρος τέλος». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164