Site icon TLIFE

Η Φάρμα: Σε ρόλο έκπληξη ο Αλέξανδρος Τζόρβας – Τα πρώτα πλάνα από το reality

Η Φάρμα, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην οθόνη του Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Για 2η σεζόν στη ΦΑΡΜΑ, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Μάλιστα με ανακοίνωση του το Star γνωστοποίησε τη συμμετοχή έκπληξη της δεύτερης σεζόν. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο επιστάτης της ΦΑΡΜΑΣ!

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας αναλαμβάνει τον ρόλο του επιστάτη στη ΦΑΡΜΑ! Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, ο Αλέξανδρος φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του τερματοφύλακα, για εκείνα του αγρότη! Δημιούργησε από το μηδέν το Κτήμα Τζόρβα, το οποίο περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, ελιά Καλαμών και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού.

Με τις σημαντικές γνώσεις, που του έχει δώσει η καθημερινή ενασχόλησή του με τη φύση, ο Αλέξανδρος θα καθοδηγήσει τους παίκτες στις καθημερινές δραστηριότητες της ΦΑΡΜΑΣ, παρέχοντας απαραίτητες πρακτικές συμβουλές, ενώ θα αναλάβει την οργάνωση και ανάθεση αποστολών, που θα τους εξασφαλίσουν πολύτιμες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας. ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής πέρασε όλη τη ζωή του στα γήπεδα, ξεκινώντας να παίζει ποδόσφαιρο από τα 6 του χρόνια. Στα 9 του, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου πέρασε όλη την παιδική του ηλικία, και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, με την οποία κατέκτησε σημαντικούς τίτλους. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως στην Ιταλία σε Παλέρμο και Τζένοα, και έκλεισε την καριέρα του στην Ινδία, σε μια φανταστική εμπειρία ζωής.

Επίσης, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα, εκπροσωπώντας την σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και δυο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Στα 33 του χρόνια, άφησε πίσω του την καριέρα του στα γήπεδα για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και την αγροτική ζωή. Το 2016 άρχισε να δημιουργεί, κυριολεκτικά από το μηδέν, το Κτήμα Τζόρβα και σήμερα, 8 χρόνια μετά, έχει 200 στρέμματα γης με ελαιόδεντρα και ελιά Καλαμών, καθώς και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού για την παραγωγή οίνου. Παράλληλα με τις καλλιέργειες, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα προϊόντα του Κτήματος, όπως το ελαιόλαδο και την ελιά Καλαμών.

 YouTube video player

Η 2η σεζόν της ΦΑΡΜΑΣ έρχεται στο Star και… ανεβάζει τον πήχη!

Περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα θα καθηλώσουν το κοινό. Συνεχείς προκλήσεις, απαιτητικές συνθήκες και σκληρές μάχες θα δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές, τις ικανότητες και τα σωματικά και ψυχολογικά όρια των παικτών.

Ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει;
Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής;
Κάθε εβδομάδα, κάποιος θα αποχωρεί.
Θα είναι ο λιγότερο αυτάρκης;
Ο λιγότερο ικανός να συμβάλει στην ομάδα;
Ή εκείνος που δεν θα ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητά του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

© 2024 tlife.gr