Site icon TLIFE

Η Λίτσα Πατέρα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη – «Θέλουμε να χαμογελάτε» της είπε η Ελένη Τσολάκη

Η αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό» και τον ΑΝΤ1 μετά από 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας αποτελεί μια από τις τηλεοπτικές «βόμβες» της σεζόν.

Με το θέμα αυτό ασχολήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 16/9 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Πρωινό ΣουΣου». Με αφορμή το θέμα αυτό, η Ελένη Τσολάκη που έχει πολύ καλή σχέση με την αστρολόγο, αποφάσισε να την καλέσει στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη της αλλά και να της ζητήσει μια πρόβλεψη για τη φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε. 

«Καθίστε, να την πάρω ένα τηλέφωνο για να μας πει μια καλημέρα. Την αγαπώ πάρα πολύ, όπως νομίζω και όλος ο κόσμος! Μετά να μας πει και πως θα είναι και η σεζόν» αναφώνησε η παρουσιάστρια πριν από την κλήση.

«Καλή επιτυχία καρδιά μου, να είσαστε καλά! Ευλογημένα και χαρούμενα όπως είναι χαρούμενο το προσωπάκι σου πάντα και μας δίνεις χαρά. Εύχομαι από την καρδιά μου να πάτε πάρα πολύ καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του Πρωινού ΣουΣου.

«Σας αγαπάμε πάρα, πάρα πολύ! Και εμείς θέλουμε να χαμογελάτε, να είστε χαρούμενη και όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μας» πρόσθεσε, με ενθουσιασμό, η Ελένη Τσολάκη σε αυτή την ιδιαίτερη τηλεφωνική επικοινωνία με την Λίτσα Πατέρα στην πρεμιέρα για το Πρωινό Σου Σου.

Τότε ήταν που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισήμανε, με νόημα, «και να σας ξαναδούμε πολύ σύντομα» για να χαμογελάσει η γνωστή αστρολόγος χωρίς να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο.

© 2024 tlife.gr