Η Μαρία Αριστοτέλους για τη μάχη με τον καρκίνο: «Έκανα αφαίρεση λεμφαδένα με χειρουργείο και έτσι κέρδισα πολύτιμο χρόνο»

Η Βαλκανιονίκης αθλήτρια, Μαρία Αριστοτέλους μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την πορεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Ξεκίνησα από πολύ μικρή τον αθλητισμό μαζί με τα αδέλφια μου. Αρχικά ασχοληθήκαμε με την ενόργανη γυμναστική, στην προ-εφηβεία σταμάτησα και έτσι μαγικά βρέθηκα στον στίβο και στο επί κοντώ» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αριστοτέλους.

Στη συνέχεια μίλησε για την ασθένειά της που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023. «Έπιασα ένα «κουβαράκι» στον λαιμό μου που ήταν σε μέγεθος φασολιού. Πήγα κατευθείαν στον προσωπικό μου γιατρό κι εκείνος με παρέπεμψε να ξεκινήσουμε εξετάσεις. Παρόλο που η πρώτη ακτινολόγος μου είπε να το δούμε ξανά σε έναν μήνα, αμέσως πήγα σε δεύτερη και εν τέλει είχα πέντε όγκους. Μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα που μου είπε να περιμένουμε, εγώ είχα κάνει αφαίρεση λεμφαδένα με χειρουργείο. Έτσι κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Ο καρκίνος που είχα ήταν πολύ επιθετικός και ήταν σε τέταρτο στάδιο. Πήγα να κάνω χημειοθεραπεία και δεν ήξερα καν τι είναι» εξομολογήθηκε η αθλήτρια.

«Με ενδιέφερε ως ασθενής να είμαι η καλύτερη ασθενής που θα μπορούσα να είμαι. Ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες, θα έρθει το αύριο που θα είναι καλύτερο. Από την ημέρα της διάγνωσης, δεν πρέπει να φιλοσοφήσεις ούτε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε.

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164