Η Μαρίνα Σταυράκη στο TLIFE για τον Γιώργο Πατούλη: «Γιατί να είμαι εκνευρισμένη επειδή κάνει παιδί; Δεν πάει να παντρευτεί και στο Λας Βέγκας;»

Το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή κάνει ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος παντρεύεται την σύντροφό του Νάνσυ Κοιλού με την οποία περιμένουν παιδί.

Σε σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο «Πρωινό» στον ANT1 με δηλώσεις του πρώην Περιφερειάρχη, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Μαθαίνω ότι η Μαρίνα Σταυράκη δεν είναι και στα καλύτερά της, είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της».

Η Μαρίνα Σταυράκη στο TLIFE

«Καθόλου έξαλλη. Εγώ μια χαρά είμαι. Αλήθεια τώρα; Γιατί να είμαι εκνευρισμένη επειδή κάνουν παιδί;» ήταν η πρώτη της αντίδραση σε επικοινωνία με το TLIFE και την Ειρήνη Πεϊβάνη.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της: «Μα έχω δηλώσει και το λέω και στα social, το έχω πει ήδη, ότι….καλά γεννητούρια, μια χαρά. Εντάξει, ο άνθρωπος έκανε μια επιλογή, να προχωρήσει τη ζωή του και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι σεβαστό και μια χαρά. Από εκεί και πέρα, εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η διασφάλιση του παιδιού που έχουμε μαζί. Δηλαδή, τις σπουδές του και ό,τι υποχρεώσεις έχει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία.

Και για αυτόν τον λόγο κιόλας, εγώ αποτάθηκα στον κύριο Κούγια, γιατί δεν συνομιλώ με τον κύριο Πατούλη, να επιληφθεί αυτών των θεμάτων», τονίζει η Μαρίνα Σταυράκη.

-Εσείς δεν έχετε κάποια επικοινωνία πλέον με τον κύριο Πατούλη;

– Όχι, όχι. Εγώ δεν έχω καμία επικοινωνία. Έχω χωρίσει εδώ και 3 χρόνια. Το ξέρετε αυτό, εξάλλου. Έχει βγει και το διαζύγιο και όλα. Στο παιδί είχαμε συνεπιμέλεια και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τηρηθεί η κοινή φροντίδα, αυτό.

Η ίδια μάλιστα αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει πού θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος του πρώην σύζυγου της, ο οποίος φαίνεται να έχει δώσει… τροφή στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Αφού έμαθα ότι είναι έγκυος, φαντάστηκα ότι θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο για να αναγνωρίσει το παιδί κλπ. Αυτονόητο είναι αυτό. Οι εκπομπές για να κάνουν τηλεθέαση μπορεί να λένε ό,τι θέλουν. Μωρέ δε πάει να παντρευτεί και στο Τέξας; Και στο Λας Βέγκας; Τι με ενδιαφέρει!

Εγώ έχω διαχωρίσει τη ζωή μου και τα άπαντα, όλα. Και όπως είπε ο κύριος Κούγιας, είμαι ανεξάρτητη, είμαι αυτάρκης, με τη δουλειά μου και την οικογενειακή μου περιουσία. Και ούτε έχω καμία απαίτηση».

Η Μαρίνα Σταυράκη υπενθυμίζει πως προτεραιότητα για εκείνη και τον Γιώργο Πατούλη αποτελεί ο γιος τους, Αλέξανδρος.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φροντίσει σε όλα τα επίπεδα το παιδί. Να εξακολουθεί να το φροντίζει, να μην αλλάξει κάτι. Όπως θα έκανε κάθε μάνα για το παιδί της», συμπληρώνει η Μαρίνα Σταυράκη.

-Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό το ότι είστε έξαλλη με τη νέα του ζωή, που προχωράει την ζωή του…

-Όχι, ίσα ίσα που έχω ευχηθεί με το καλό το νέο μέλος της οικογένειάς του και κάθε ευτυχία.

-Είδαμε σήμερα και σε μία άλλη εκπομπή, τις πρώτες δηλώσεις του γιου σας του Αλέξανδρου. ο οποίος σχολίασε ότι είναι πανευτυχής για τον ερχομό του παιδιού, και ότι το ήξερε πολύ πριν εμφανιστεί στα μέσα.

-Ο Αλέξανδρος το έμαθε μέσω ενός τρίτου προσώπου. Το είχε μάθει μέσα από ένα τρίτο πρόσωπο και ο πατέρας του μετά από 1 εβδομάδα, 10 μέρες του το επιβεβαίωσε κι εγώ το έμαθα από τον Αλέξανδρο, καταλήγει η Μαρίνα Σταυράκη στο TLIFE.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164