Site icon TLIFE

Η Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική – Ο λόγος που δε βγαίνει νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για 14η μέρα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών που είχαν συγκεντρωθεί στο Ηρώδειο για να την απολαύσουν το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου. Αμέσως τις δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. και σχεδόν μια ώρα μετά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, και εκ τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Το πρωί της Τετάρτης 9/10 η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno κι εξήγησε τους λόγους που δεν βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν για την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Δε χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ιατρικό ανακοινωθέν. Δεν έχει και κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στην ομάδα. Είναι σταθερή η κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε “αύριο βγαίνει”.

Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα. Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος μιας αιμορραγίας γρήγορα, σε οποιονδήποτε ασθενή. Πόσω μάλλον σε έναν ασθενή προχωρημένης ηλικίας… Απ΄ ότι φαίνεται, από την αρχή η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι καλό το ότι έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν υπάρχει μια σοβαρή επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε ασθενή σε οποιαδήποτε ηλικία. Όμως, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό δε βγαίνει κάθε μέρα ιατρικό ανακοινωθέν» είπε η Ματίνα Παγώνη.

© 2024 tlife.gr