Στο T-live

Η μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της συγκλονίζει: “Ξύπνησαν μνήμες από τα Γλυκά Νερά”

Στις 24 Μαΐου 2019, ο 25χρονος εν διαστάσει σύζυγος εισέβαλε στο σπίτι της 24χρονης-τότε- Ερατούς στη Χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα, ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά και στην οικογένεια του.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό της, η μητέρα της μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και, όπως είπε, της ξύπνησαν μνήμες, όταν άκουσε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Ήταν, είναι και θα είναι το καλύτερο παιδί. Ένα ανοιχτό, κοινωνικό παιδί που δεν είχε πει κακιά κουβέντα για κανέναν. Ένα παιδί, που δεν ήταν καθόλου εκδικητικό και το πιο σπουδαίο υπέροχη μάνα» ανέφερε η μητέρα της Ερατούς.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ακόμα ένα παιδάκι κάτω από τα τέσσερα μάρμαρα και μετά δεν ήθελα να πιστέψω ότι ο φονιάς της Καρολάιν ήταν ο πατέρας της μικρής Λυδίας. Όπως στη δική μας περίπτωση, ο φονιάς ήταν ο πατέρας της, έτσι και εκεί…» εξομολογήθηκε βουρκωμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η ζωή μας καταστράφηκε από όλες τις απόψεις. Το σημαντικότερο είναι ότι η αδερφή μου δε γυρνάει πίσω και υπάρχει μια ψυχή, που μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα της. Είναι πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς την αδερφή μου» παραδέχτηκε ο αδερφός της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164