Site icon TLIFE

Η μητέρα του πρώτου θύματος του 44χρονου συγκλονίζει: “Προσπάθησε να βιάσει την κόρη μου, δε μπορεί να το ξεπεράσει ακόμα”

Η μητέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα του 44χρονου, που συνελήφθη στα τέλη Μαΐου με την κατηγορία ότι βίασε μία 15χρονη, σπάει τη σιωπή της στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το παιδί της πριν από έξι χρόνια και πώς αντέδρασε η κόρη της όταν έμαθε την είδηση της σύλληψης.

«Χάρηκα πάρα πολύ που τον πιάσανε, που τον κλείσανε, αλλά λυπάμαι πολύ για το κορίτσι και τη μητέρα του γιατί θα περάσουν πάρα πολλά. Εμένα έχουν περάσει 6-7 χρόνια και είναι πολύ δύσκολα. Αν τον είχαν μέσα, δεν θα γινόταν τίποτα» υποστηρίζει η μητέρα για τον 44χρονο άντρα που –όπως καταγγέλλει- αποπειράθηκε να βιάσει την κόρη της κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού που είχε με τον ανιψιό του.  

«Γνώρισε τον ανιψιό του κατηγορούμενου μέσω facebook. Δύο φορές βγήκε βράδυ έξω από το σπίτι μας και συναντήθηκαν. Την τρίτη φορά, πήρε ο ανιψιός τηλέφωνο για να συναντηθούν. Είπε εντάξει το κορίτσι και να πάει στην περιοχή, όπου ήταν με τις φίλες της. Της είπε ότι δεν είχε πώς να έρθει και ότι θα ερχόταν με τον θείο του. Περίμενε και μάλλον δεν την πήγανε εκεί που ήταν τα άλλα παιδιά, και την πήγαν στο Μοσχοπόδι, που είναι δάσος. Το πήγαν το κορίτσι εκεί, κουβεντιάζανε, ο θείος πετούσε μπηχτές και τελικά τους λέει “Δεν κάνουμε μία βόλτα;”. Το τραβάει το κορίτσι και το πετάει κάτω και δεν τον είχε ξαναδεί καμία άλλη φορά. Της τράβηξε τη μπλούζα, το παντελόνι και προσπάθησε να τη βιάσει και ίσως για καλή της τύχη, πέρναγε κάποιος σαν εργάτης και την άφησαν» ανέφερε.

Έτσι τους ξέφυγε το 19χρονο κορίτσι, όπως σημείωσε η μητέρα της στο T-live.

Μετά την καταγγελία στις Αρχές, η κοπέλα δε μπορούσε να κοιμηθεί και δεν ήθελε να την ακουμπούν, με αποτέλεσμα να συστήσουν οι γιατροί στη μητέρα να πάνε σε νευρολόγο. «Έχουν περάσει τόσα χρόνια και δεν δέχεται να πάει σε ψυχολόγο. Προσπάθησε να πάει σε έναν δεσμό αλλά δεν έγινε» ανέφερε.

Η είδηση της σύλληψης του κατηγορούμενου προκάλεσε ταραχή στην 25χρονη σήμερα κοπέλα. Όπως είπε η μητέρα της, η μικρότερη κόρη της τον είδε στην τηλεόραση και το είπε στην αδερφή της. «Έτρεμε, έκλαιγε και γελούσε ταυτόχρονα. Έκανε τον σταυρό της και έλεγε “Θεέ μου, μετά από τόσα χρόνια βρήκα το δίκιο μου” και συνέχισε “το καημένο το κορίτσι τι έπαθε κι αν τον είχαν βάλει μέσα, δε θα γινόταν αυτό».

Η μητέρα του πρώτου θύματος του 44χρονου σοκάρει στο T-live

© 2024 tlife.gr